Team

Nagyon fontos számunkra, hogy megtaláld azt a stílust, ami igazán téged illet. Hisz ez a módja annak, elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál. Új ötletekkel és megannyi inspirációval teli fiatalos csapatunk célja, hogy szakmai tapasztalatukkal, széleskörű és változatos stílusvilágukkal karöltve, helyezzék előtérbe a minőséget. Egy olyan színvonalas atmoszférában, ahol egy igazi férfi kifogásolhatatlan megjelenése kibontakozik.

Let’s Create You

Our Team

Bónizs Marcell

Barber & Hairstylist

“A New School az, ami mellett letettem a voksomat. Azaz a klasszikus és időtálló férfi frizura modern és markáns elemekkel megfűszerezett koncepciói. A természetesség, a fesztelen könnyedség és az erőteljes formák, amik jellemzik frizuráim és szakállaim. Azonban szeretek különböző stílusokba belekóstolni, hogy még bővebb legyen a repertoár amiből vendégeim személyiségéhez tökéletesen illő megjelenést merítek. Itt az idő, hogy kihozzam belőled a maximumot!”

Bónizs Dániel

Barber & Hairstylist

“Abszolút napjaink brit hajviseleti kultusza mellett tartok ki, egyik kedvenc specialitásom a Londoni utcákon már évek óta elterjed és közkedvelt Crop Top és annak minden fajtája. A letisztult, könnyed, természetességet sugalló hajstílusok azok, amik hozzám közelebb állnak. Bár mind ezek mellett szeretem a hangsúlyosabb textúrákat és extrém formákat is. Engedd meg, hogy pontot tegyek a stílusod végére. Itt a székem, dobd le magad!”

Foglalj! Csak egy percig tart